Vi har nyligen blivit utsedda till vinnare i kategorin Årets bästa organisation på nätet i IDG:s tävling Topp 100 2020, Sveriges största pris för sajter och tjänster på internet som delas ut varje år.

Bakgrunden till utmärkelsen är de snabba förändringar som detta turbulenta år inneburit. Detta har ställt stora krav på både digital närvaro och service och där har vi på Akademikernas a-kassa, med en bra sajt som grund, tagit oss an utmaningen på ett mycket bra sätt, skriver IDG.

Sveriges bästa organisation på nätet 2020

Ur juryns motivering:

"Akademikernas är Sveriges största a-kassa och samlar personer med högskoleutbildning eller som är studenter. De har lyckats skapa en sajt som på ett snyggt och enkelt sätt både informerar och gör det enkelt att bli medlem.

Sidan är lättnavigerad och funkar lika bra på datorn som i mobilen. Som medlem kan du logga in för att få information om ditt medlemskap, hålla koll på dina inbetalningar, ansöka om ersättning och mycket mer."

Vi är mycket glada och stolta över att bli utsedda till Sveriges bästa organisation på nätet och att vår sajt uppfyller sitt främsta syfte – att göra det enkelt för både befintliga och nya medlemmar att bli medlemmar, få rätt information snabbt och ansöka om ersättning. Nu ser vi fram emot att under 2021 göra vår sajt ännu bättre för alla våra medlemmar.

Läs mer om utmärkelsen här.