Ibland blir det fel och då kan man behöva betala tillbaka den ersättning man har fått. Har du a-kassa nu kan vi dra pengarna från kommande utbetalningar om du vill. Annars skickar vi en faktura på beloppet till dig när vi fattat beslut om återbetalning. Har du Kivra kommer fakturan att finnas där. 

Får du utbetalningar från oss nu?

Om du får a-kassa nu kan vi dra pengarna direkt från kommande utbetalningar. Kontakta oss om du vill göra ett avdrag. Det går fint att mejla på aterbetalning@akademikernasakassa.se.

Behöver du en avbetalningsplan?

Om du behöver en avbetalningsplan för att återbetala din ersättning kan vi hjälpa dig. Ring oss alla vardagar 8.30-16.30 på 08-412 33 00 och prata med en av våra experter så kan ni tillsammans komma fram till en avbetalningsplan.

Vill du hellre skriva till oss?

Om du föredrar att skriva till oss går det också bra. Om du önskar dela upp din återbetalning behöver du antingen ange hur mycket du kan betala per månad eller föreslå hur många månader du vill betala av din skuld på. Oftast kan vi bevilja avbetalningsplaner på upp till 3 eller 6 månader utan vidare utredning. Om vi behöver fler uppgifter från dig så kommer vi att kontakta dig.