Saknar du din faktura från oss? Då föreslår vi att du kontrollerar om den finns i Kivra. Över 3 miljoner svenskar har begärt covidbevis som har skickats till Kivra och i och med det kommer annan post också dit – kanske gäller det dig också?

Beställt covidbevis? Då kommer du få fakturan i Kivra

Från och med att du ansluter dig till Kivra – som du gör när du beställer ett covidbevis – kommer din faktura från oss automatiskt att skickas till Kivra. Den slutar alltså att komma hem i pappersform. Det är enkelt att betala fakturan via Kivra och de påminner både med sms och mejl om du har någon oläst post hos dem.

Om du vill ha den på papper behöver du ta bort Akademikernas a-kassa som avsändare från Kivra.

Läs om hur du gör det här

Autogiro är det säkraste betalsättet

Vi rekommenderar alla medlemmar att betala sin avgift med autogiro – säkert och smidigt. Pengarna dras automatiskt den 28:e varje månad. Du kan skaffa autogiro direkt på vår hemsida med BankID.

Fyll i ditt autogiromedgivande här

Kontrollera gärna dina kontaktuppgifter

I Mitt medlemskap kan du kontrollera om vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Där kan du även se senaste årets inbetalningar. Logga in med BankID.

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor om försäkringen eller dina betalningar. Du når oss helgfria vardagar 9-16 på 08-412 33 00. Du kan även mejla oss.