Jag är med i Akademikernas a-kassa för att jag vill känna mig trygg, om jag blir arbetslös vill jag veta att min lön är försäkrad. Att det blev just Akademikernas a-kassa är för att ni var den kassan som gav det mest pålitliga intrycket och såklart för att jag har en akademisk bakgrund.
Jesper IT-konsult
Precis som att jag inte väntar in att försäkra min bostad tills det brinner är det självklart för mig att försäkra mig lön om något skulle hända med min arbetssituation. Tryggheten i att veta att jag har en ersättning om något skulle hända med mitt jobb gör att jag kan sova bättre om natten. För mig som akademiker var det självklart att välja Akademikernas a-kassa.
Filip Marknadskommunikatör
För mig var det självklart att gå med i Akademikernas a-kassa för att försäkra min lön. Akademikernas a-kassa känns som en trygg organisation och jag är säker på att få den hjälp jag behöver om något skulle hända med min arbetssituation.
Cecilia Community coordinator
I samband med pandemin blev folk runt omkring mig stressade över situationen och att deras anställningar var hotade, då gick jag med i a-kassan. Att jag nu är med i a-kassan gör att jag känner mig mer trygg, speciellt då jag har en tidsbegränsad anställning med ett slutdatum. Får jag inget jobb direkt så vet jag i alla fall att jag har en ekonomisk trygghet.
Naemi Doktorand i fysik
Jag har varit medlem i a-kassan sedan jag fick mitt första fasta jobb. Även när jag haft trygga anställningar har jag varit med i a-kassan, det är en billig försäkring om något händer i livet. Nu har jag gått över till en bransch där fasta anställningar inte är en självklarhet, särskilt på de stora sjukhusen är vikariat vanligt.
Johanna Fysioterapeut
LADDA FLER