Lärarnas Riksförbund är med cirka 90 000 medlemmar ett av de största förbunden inom Saco. Vi organiserar lärare och studie- och yrkesvägledare inom grundskolan, gymnasiet, högskolan samt vuxenutbildningen.

Är jag medlem i a-kassan också?

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund betalar oftast din a-kasseavgift tillsammans med förbundsavgiften. Men kontrollera gärna så att du också är med hos oss – utan ett a-kassemedlemskap gäller inte inkomstförsäkringen. Logga in i Mitt medlemskap och se efter.

KONTROLLERA DITT A-KASSEMEDLEMSKAP HÄR

Information

Att arbeta som lärare är speciellt. Det är självständigt. Det är ofta inspirerande. Det är ansvarsfullt. Men det är också speciellt så till vida att det trots att läraren ständigt är omgiven av människor, är ett ganska ensamt yrke.

I ett sådant yrke behövs ibland andras perspektiv. Det kan vara för att något känns fel. Eller för att få rätsida på ett problem som inte vill ge sig. En av de viktigaste uppgifterna för oss på Lärarnas Riksförbund är just detta; att stödja våra medlemmar med all vår samlade erfarenhet och kunskap om skolvärlden och läraryrket. Vi finns över hela landet. På varje skola.

För dig som är behörig lärare eller studie- och yrkesvägledare är vi det självklara valet.

Källa: Saco

Kontaktuppgifter

aea icon with text

08-613 27 00

Lärarnas Riksförbund passar dig som arbetar som:

Lärare

Studie- och yrkesvägledare

Våra övriga fackförbund